Hoe het allemaal begon

Toen ik als kind opgroeide, herinner ik me nog levendig hoe ik voor elke regenachtige dag in goedkope, niet ademende regenkleding werd gehuld. Die plastic jassen waren niet alleen allesbehalve modieus, maar zorgden er ook voor dat ik me meteen klam en ongemakkelijk voelde zodra ik ze aantrok. Het was alsof ik gevangen zat in een benauwde cocon, terwijl de regen onverbiddelijk neerstortte.

Naarmate de jaren verstreken, groeide mijn frustratie over de beperkte keuzes op het gebied van regenkleding. Ik vroeg me af waarom er geen elegantie en comfort konden worden toegevoegd aan een kledingstuk dat onlosmakelijk verbonden is met de onvoorspelbaarheid van het weer.

Dat was het moment waarop ik de kans kreeg om importeur te worden voor de Benelux van Regn. Het idee achter Regn was eenvoudig maar krachtig: regenkleding moest anders kunnen. Ik wilde een collectie luxe outdoor jassen creëren die niet alleen functioneel en duurzaam waren, maar ook stijlvol, modieus en tijdloos. Geen compromissen meer tussen comfort en esthetiek.

Met toewijding en passie begonnen we aan het proces van het ontwerpen van onze eerste collectie. Elk detail werd zorgvuldig overwogen, van de kwaliteit van de materialen tot de doordachte snit en het oog voor design. Het resultaat was een reeks prachtige jassen die niet alleen bescherming bieden tegen de elementen, maar ook een statement maken in stijl.

Wat Regn onderscheidt, is niet alleen de aandacht voor esthetiek, maar ook de focus op duurzaamheid. Onze jassen zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan, waardoor ze een investering zijn in plaats van een wegwerpproduct.

Het idee is dat je niet elke seizoen op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe regenjas, maar er een hebt die de tand des tijds doorstaat. Nu, als ik terugkijk op mijn reis met Regn, ben ik trots op wat we hebben bereikt. We hebben niet alleen regenkleding getransformeerd, maar ook de perceptie van hoe een regenjas eruit kan zien en aanvoelen.

Regn is niet zomaar een merk; het is een statement van elegantie, comfort en duurzaamheid, geboren uit de herinnering aan die goedkope, niet ademende regenkleding van mijn jeugd. Het bewijst dat het anders kan, en met Regn blijft niemand meer in de regen staan zonder stijl en comfort.

about-img

Exclusieve Regenjassen Collectie

Stap in de wereld van ultieme luxe en bescherming met onze exclusieve collectie regenjassen. Ontworpen voor degenen die stijl niet willen opofferen, zelfs niet tijdens een plensbui. Ontdek het perfecte samenspel van functionaliteit en verfijning, waarbij hoogwaardige materialen en vakmanschap samenkomen om een unieke ervaring te bieden.

Shop